Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Uzun ömürlü kalıcı konut sınıfında yer alan prefabrik evlerle ilgili bazı bankalar finansman sağlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Aydınlatma ve su armatürlerine varana kadar tüm malzemeler prefabrik villa fiyatlarına dahil olarak fashionable fabrikada hazırlanır. Yeriniz nerede olursa olsun başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan eviniz kullanımınıza hazır halde kurulur.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

50 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çok ayrıdır.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın prefabrik ev sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik ev fiyatları two+1 dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, hazır ev fiyatları diğer yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

Prefabrik evler farklı malzemeler kullanılarak hazırlanabilir. Kullanıcıların talep ettikleri konular dikkate alınarak tasarlanan prefabrik evlerde genellikle çelik, ahşap, beton ve kompozit malzeme tercih edilir.

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çAlright daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında sixteen dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Report this wiki page